Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egy balhés meccs, és a másik

2009.09.30

Az egyik mérkőzés az alsóbb régiókban szereplő csapatok között zajlott. Az egyik csapat a Stressz gárdája volt, míg a másik a Sanghai Casino.

Mindkét csapatnak szüksége lett volna a győzelemre, a Stressznek, hogy egy picit tapadjon az első öthöz, a Sanghainak pedig jól jött volna, hogy megszerezzék első győzelmüket, ezzel elmozdulva az utolsó előtti helyről.

Jó mérkőzésre volt tehát kilátás, és bár technikailag nem, de küzdésben és iramban az lett a találkozó.

Mindkét oldalon zajlottak az események, de gólt csak a Stressz szerzett. Az egyik szerencsés volt, hiszen a megpattanó labda becsapta a Sanghai kapusát. A másik gól hasonlatos volt a Debrecen - Lyon mérkőzés negyedik góljához, szinte lekopírozták a csapatok.

Ezzel a félidőben már kialakult a 2-0-ás végeredmény. Hogy ez maradt az elsősorban a Stressz kapusának köszönhető - és köszönheti neki a csapata is.

 


A másik találkozó már jóval paprikásabbra sikeredett.

 

Ez már tényleg rangadó volt, az első és második helyezett csapatok összecsapására került sor.

A gólok száma döntetlen lett, 2-2 a végeredmény. Azonban sajnálatos, hogy nem a mérkőzés ezen részéről fognak a legtöbbet beszélni a jövőben, hanem a mérkőzést övező parázsról, az ellenfél és a bíró szidásáról, ami - egészen elképesztő módon - nem csak a pályán belül, hanem a pályán kívülről is jött. Ez esetben a "felbújtó(k)nak" csöndben kellett volna maradnia, hiszen egy teljesen ártalmatlan szituáció miatt kellett majdnem félbeszakítani a találkozót.

A jegyzőkönyvbe, így az oldalra kívánkozik még, hogy Kiss István (Variens) piros lapot érően reklamált.


 

ReklámCsere - reklámozza ingyen weboldalát!


ReklámCsere.hu - Reklámozza ingyen weboldalát!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

ProfilképUtolsó kép
Archívum

Naptár
<< Október / 2018 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 117821
Hónap: 1170
Nap: 70