Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sziasztok? Sziasztok!!!

2008.12.20

Az elmúlt két évben rendre győztesen hagytuk el a pályát, amikor a Sziasztok csapatával kerültünk szembe. Volt amikor nagyon simán (2 éve), és volt amikor kínkeservesen (tavaly).

Idénre aztán sikeresen beerősítettek - legalábbis ezt hitték - két volt Holland Bútor játékossal, amely csapattal kétszer már elhódították ezen játékosok ezt a trófeát. Jöttek is a zrikák, és megfélemlítések az ellenféltől, de szerencsére senki nem dőlt be ennek a csapatból.

Így teljes erőbedobással indultunk a mérkőzésnek, ahol gyorsan megszereztük a vezetést, sőt utána a második gólt is. Sokáig ugyan nem maradt a 2-0 (pedig rengeteg helyzetet kidolgoztunk), mert egy vitatható 7 méteressel az ellenfelünk szépített. Itt volt egy kis hidegzuhany, rövidzárlat a csapatban.

Emellett szerencsénk is volt, mert ugyan mi is rugdostuk szép számmal a kapufákat, ám a Sziasztok csapata is megdöngette kétszer, méghozzá egy támadáson és 10 mp-en belül.

A félidőt végül mégis két gólos előnnyel várhattuk, mert sikerült egy újabb találatot elérni.

Ez arra volt szenzációsan jó, hogy a második félidőben már ne kettő, hanem 3 góllal vezessünk, hiszen újabb találattal szomorítottuk ellenfelünket. Ezután még ők is szereztek egy gólt, de a lefújás pillanatáig már csak egyet.

Ellenben velünk, mert mi 5-ször zörgettük meg a hálót, amivel ki is alakult a 9-3-as végeredmény.

 

Góllövők:

Suciu Viorel (5), Szakállas Gábor (3), Tóth Sándor, illetve Fekete Nándor (2), öngól

 

 

ReklámCsere - reklámozza ingyen weboldalát!


ReklámCsere.hu - Reklámozza ingyen weboldalát!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

ProfilképUtolsó kép
Archívum

Naptár
<< Október / 2018 >>

Statisztika

Online: 2
Összes: 117822
Hónap: 1171
Nap: 67