Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nulla gól!

2009.01.26

Szerda este került megrendezésre a Jakabszállási Terembajnokság 8. fordulójára, ahol mi a Portó csapatával csaptunk össze. Kellett nagyon ezen a mérkőzésen a győzelem, mert ugyan 6 pont volt az előnyünk, de a legközelebbi riválisunk nyert kedden, így nekünk is nyerni kellett, hogy megtartsuk előnyünket.

Nem is kezdődött rosszul a mérkőzés, gyorsan szereztünk két gólt, amitől el is vettük az ellenfelünk kedvét a mérkőzéstől. Bár jöttek szórványos támadások, ám ezek nem voltak komoly lehetőségek, így nem is nagyon izzadtunk le egy-egy lövés után.

Természetesen mi sorra lövöldöztük a gólokat, sőt ezenkívül nem kevés helyzetet is kihagytunk, ami most kivételesen nem bosszulta meg magát.

A félidőben már 7-0-ra vezettünk, a másodikra egy kicsit vissza vettünk a tempóból, ám így is szereztünk még 4 gólt, így 11-gyet helyeztünk el a Portó csapatának kapujában.

Ezenkívül elmondhatjuk, hogy a 2004/05-ös szezon első fordulójában történt meg legutóbb, hogy csapatunk nem kapott gólt egy mérkőzésen. Erre már többször is lett volna lehetőség, ám valahogy mindig becsorgott egy - egy lövés. Most nem, így büszkén jelenthetem, hogy 11-0-ra nyertünk.

 

 

 

ReklámCsere - reklámozza ingyen weboldalát!


ReklámCsere.hu - Reklámozza ingyen weboldalát!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

ProfilképUtolsó kép
Archívum

Naptár
<< Október / 2018 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 117821
Hónap: 1170
Nap: 70