Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Két elképesztő eredmény

2009.02.27

Akkor megmagyaráznám a címet.

Két mérkőzést mi játszottunk le, az egyik még a múlthéten az Iskola csapata ellen.

A fentebb említett ellenfelünkkel mindig izgalmas mérkőzéseket játszunk, így most is sikerült izgalmassá tenné a találkozót.

A dolog pikantériája volt még az is, hogy egy esetleges győzelemmel már bajnokcsapatnak mondhattuk volna magunkat az utolsó forduló eredményeitől függetlenül.

Jól is kezdtük a mérkőzést, érződött a csapaton, hogy kell a győzelem. Alig telt el tehát 10 perc a meccsből és máris 5-0(!) volt ide. Ennél a pontnál azt gondolom, hogy mindenki elkönyvelte magában, hogy a mérkőzést, és így a bajnokságot is megnyertük.

Még az is belefért volna, hogy egy eladott labdából és egy érdekes 7 méterest követően már csak 3 gól előnyünk volt.

Ez azonban annyira felhozta az Iskolát, hogy a félidőben már 5-5 volt a mérkőzés állása, ami már akkor - a döntetlen ellenére - már nem nekünk kedvezett.

Ez ki is jött a második játékrészben, mert 2-1-es, összesítésben tehát 7-6-os vereséget szenvedtünk. Ezzel a vereséggel tehát 1 pontra olvadt az előnyünk a bajnokság célegyenesében.

Talán nem kaptunk volna ki, ha nem olyan pocsék a helyzet kihasználásunk nem olyan pocsék, hogy 40(!) perc alatt rúgunk 1 gólt, illetve, ha nem kapjuk ezeket az elképesztő potyagólokat.

 


Az utolsó fordulóban a Baljós Lábakkal kellett játszanunk.

 

Az eredeti forgatókönyv szerint ez úgy zajlott volna, hogy a csütörtöki napon 3 mérkőzés került volna lejátszásra, mivel a Sziasztok eltolta a mérkőzését, így elég pikáns lehetett volna a vége, alig 2 óra lett volna csak a két találkozó között.

Azonban ez nem valósult meg, mert általunk ismeretlen okok miatt mégis csak az eredeti időpontban lett lejátszva a mérkőzés, ahol óriási meglepetésre a végül utolsó előtti helyen végző Portó csapata 10-8-as különbséggel legyőzte a második helyre így is befutó Sziasztokat.

Ez azt jelentette, hogy a Baljós Lábak elleni mérkőzés végeredményétől eltekintve már a kezünkben tarthattuk a bajnokcsapatnak járó serleget.

És hogy milyen játék a foci, és azon belül is a kispályás foci?

Azok a helyzetek, amik az előtte való héten kimaradtak, most szinte egytől egyig bementek. Bár úgy tűnt - kb. 25 másodpercig -, hogy a sors kisérteni fog minket, mert 5-0-nál gólt kaptunk, de szinte rögtön utána visszaállítottuk az öt gólos különbséget.

Már a félidőben vezettünk 8-1-re, ami már már kiütéses eredménynek számítana még a végeredmény szempontjából is, hát még úgy, hogy volt hátra kerek 25 perc.

Na mi ez alatt az idő alatt sem pihentünk és még az első félidőhöz képest is több gólt - szám szerint 9-et - lőttünk. Igaz 2-őt kaptunk is, de kit érdekelt már ekkor?

A vége tehát 17-3 lett, így szépen búcsúztattuk el az idei teremszezont.

 

 

 

ReklámCsere - reklámozza ingyen weboldalát!


ReklámCsere.hu - Reklámozza ingyen weboldalát!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

ProfilképUtolsó kép
Archívum

Naptár
<< Október / 2018 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 117821
Hónap: 1170
Nap: 70