Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ismét nem stresszeltük le magunkat...;)

2009.01.15

Ebben az évben 1 fordulóval előbb jutottunk el a Stressz elleni mérkőzésünkhöz. A tavalyi mérkőzésen az első félidő eredményét leszámítva sima eredmény született. Bővebben itt olvasható a mérkőzésen történtek.

Idén nem számítottunk ilyen sima eredményre, mert bár mi is erősödtünk a tavalyi felálláshoz képest, a Stressz is majdnem teljes létszámban  képviseltette magát a Félegyházi csapatok rangadóján.

Ennek ellenére szenzációsan kezdtük a mérkőzést, 5 sarokrúgást végezhettünk el, amiből 3-szor sikerült is a kapuba találni, és akkor még a 10-ik percben sem jártunk. Mindhárom gólt Suciu Viorel szerezte.

Nem is álltunk le és gyorsan szereztünk még 3 gólt - Kanyó Jani, Szakállas Gábor, Tóth Sanyi trió által -, amikor megtört a jég, és mi is gólt kaptunk.

Ezzel a góllal meg is ráncigálták az "oroszlán bajszát", mert rögtön utána Szakállas Gabi szerzett egy újabb gólt, amivel a félidőben 7-1 volt ide.

 


A második játékrész körülbelül úgy alakult, mint a tavalyi első 25 perc, annyi különbséggel, hogy egy picivel több gól született, igazságosan elosztva azt a két csapat.

 

A második félidőben tehát esett 6 gól körülbelül 1,000 helyzetből - mondjuk ez túlzás, de elég sok volt itt is - ott is -.

A csapatunk 3 gólját a mérkőzés ezen periódusában ismét Vio szerezte, ezzel a mi részünkről keretbe zárta a mérkőzést.

A 6 gólos siker tehát újból megszületett, ezzel 6 pontra növeltük előnyünket a keddi napon vereséget szenvedett Alfa csapatával szemben.

 

ReklámCsere - reklámozza ingyen weboldalát!


ReklámCsere.hu - Reklámozza ingyen weboldalát!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

ProfilképUtolsó kép
Archívum

Naptár
<< Október / 2018 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 117821
Hónap: 1170
Nap: 71