Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egy sima győzelem a vereség után

2009.02.09

Elérkeztünk a bajnokság utolsó harmadába, amelyet a Borivó csapata ellen kezdtünk meg.

A tavalyi bajnokságban nem volt ellenfelünk az elsősorban idősebb játékosokból álló Jakabszállási csapat. Ennek megfelelően az első évükben a pofozógép szerepét játszották, nem úgy, mint ebben az idényben, ahol is elég jól szerepelnek, hála néhány új igazolásuknak.

Az előző fordulóban tehát vereséget szenvedtünk, aminek a tudata azonban nem jött át erre a mérkőzésre, nagyon könnyedén és nagyon eredményesen kezdtük a találkozót.

Az ellenfelünknek nem is nagyon volt helyzete, egy-két kósza lövést eltekintve, ami nem okozott nagy riadalmat. Mi viszont gyors egymásután szereztük a góljainkat, amelyek elég szépek is voltak, hiszen a legtöbb gólunkat szinte a gólvonalig kijátszva szereztük meg.

Ebben élen járt Fodor Ferike, aki a találkozón az első két gólunkat szerezte, és végül meg sem állt 7 rúgott gólig. Őt aztán a többiek is követték és szépen lassan minden mezőny játékosunk a kapuba talált, nem is egyszer.

Közben ellenfelünk is szerzett 5 találatot, amiből 3 igazán szerencsésnek volt mondható, mert mind a három találatuk valamelyik védőjátékosunkról került a kapuba.

Ennek ellenére a győzelmünk nem forgott veszélyben és végül 12 góllal többet rúgva megnyertük a mérkőzést.

MONO-POOL - Borivó

17-5

ReklámCsere - reklámozza ingyen weboldalát!


ReklámCsere.hu - Reklámozza ingyen weboldalát!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

ProfilképUtolsó kép
Archívum

Naptár
<< Október / 2018 >>

Statisztika

Online: 2
Összes: 118906
Hónap: 1004
Nap: 22