Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Akár...

2009.02.13

Már csak 3 forduló maradt a 2008/2009-es Jakabszállási Terembajnokság küzdelmeiből.

Utolsó ellenfeleink közül a leggyengébbel hangoltunk rá a végjátékra.

Ellenfelünk a helyi fiatalokból álló Reál Margit gárdája volt, amely nyugodtan nevezhető a Lúzerek "B" csapatának is. Mivel a jóval előttük álló Lúzert is simán vertük, így nem igazán féltünk tőlük.


Jól is kezdődött a mérkőzés, rögtön szereztünk két gólt, amivel meg is nyugtattuk magunkat. Ez a nyugtatás olyan jól sikerült, hogy egy idő után leültünk és még a legtechnikásabb játékosainktól is méterekre pattant el a labda, nem találták el normálisan, a cselek pedig nem jöttek be.

A mélázásunknak meg is lett a következménye, hiszen egy rosszul lereagált sarokrúgás után szépíteni tudott az ellenfelünk.

Ezzel viszont jó időre el is lőtték a puskaporukat, mert a következő 10 perces ciklusban rúgtunk nekik 6 gólt, amivel végérvényesen eldöntöttük a mérkőzés győztesének kilétét.

A félidő hátralévő részében már csak egy gól esett, azt is az ellenfelünk szerezte. Ezt a statisztikán kívül azért is jegyeztem meg, mert a mérkőzés játékvezetője a 8-ik gólunk után azt mondta, hogy ha még egy gólt szerzünk, akkor véget vet a találkozónak.

Ezt természetesen viccnek szánta, de a csapat úgy látszik komolyan vette, mert tényleg nem szereztünk gólt.

 


 

 

A második félidőre aztán "feloldozott" minket a bíró, így ismét rugdoshattuk a gólokat, amiket meg is tettünk. Ennek szerintem legjobban Fodor Feri örült, mivel az első félidőben képtelen volt gólt szerezni, már viccelődtünk is vele, hogy tán nem ellőtte az összes puskaporát a múltheti mérkőzésen?

Úgy látszik, hogy mégsem felejtett el gólt lőni, mert a második félidőben gyorsan rúgott 4 gólt, amivel a játékrész legeredményesebb játékosa lett, mert a többiek együtt rúgtak összesen három gólt.

Ezt a hetet hozzáadva a félidei 8-2-höz pedig azt jelentette, hogy magabiztosan 15-2-re lemostuk ellenfelünket a pályáról. A különbség nagyobb is lehetett volna, különösen a második 25 percben, de ismét sok helyzetet kihagytunk, ami szerencsére a Gagarin mérkőzéssel szemben nem bosszúlta meg magát.


ReklámCsere - reklámozza ingyen weboldalát!


ReklámCsere.hu - Reklámozza ingyen weboldalát!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Gra!

(Döme, 2009.02.13 19:49)

Gratulálok a csapatnak!:)

 

 

ProfilképUtolsó kép
Archívum

Naptár
<< Október / 2018 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 117821
Hónap: 1170
Nap: 71