Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


3 hét alatt 3 nagyon fontos rangadó

2009.01.09

Karácsony szentestéjét megelőző napon került sor az idény egyik, ha nem a legfontosabb mérkőzésére. Mint Kertész János mondta: "nem számít bele az eredmény, mégis ez számít legjobban..."

 

Tudniillik a Jakabszállás csapata ellen léptünk pályára, ahol az addig két 100%-os mérleggel álló csapat találkozott.
A különbség a két csapat között az volt a mérkőzésen, hogy a Jakabszállás ugyan semmilyen módon nem nyerheti meg a bajnokságot, mindenféleképpen a "vonal" alatt fognak végezni.
Addig nekünk az esetleges 3 pont megszerzése akár a bajnokság megnyerését is jelenthette.

Ennek szellemében a mérkőzésre nagyon sok ember kilátogatott, személy szerint talán a tavalyi bajnokság utolsó mérkőzésén játszottam közel ekkora közönség előtt ebben a teremben, mint most.

A két csapat nem is okozott csalódást a szurkolóknak, hajtós, fordulatos mérkőzést vívtunk aktuális ellenfelünkkel. Talán könnyebb mérkőzés lett volna, ha nem a kezdő sípszó előtt esik be a csapat fele...

Ennek ellenére megmutattuk a kétkedőnek, hogy hogyan lehet felállni vesztes, már már reménytelennek tűnő helyzetből.

 

Az egész ott kezdődött, hogy az idény során először nem sikerült vezetést szerezni, hanem a Jakabszállás kezdte a gólgyártást. Ezt azonban nemcsak, hogy kiegyenlítettük, hanem a vezetést is átvettük gyorsan. A szünetre mégsem fordulhattunk előnnyel, mert a félidő utolsó percében gólt kaptunk, így 2-2 volt 25 perc után az állás.

A második játékrészben kétszer is sikerült vezetést szerezni, ám a 4-ik gólunk után egy kiállítást szenvedett el csapatunk, így 4-3-as vezetésnél nagyon nehéz helyzetbe kerültünk..

Fejetlenül is játszottunk, aminek következménye az lett, hogy 2 perc alatt összehoztunk 3 gólt, így 6-4 lett nem ide.

A kiállítást követően azonban gyorsan felálltunk és 6-6-ra módosítottuk az eredményt. Ekkor jött a hideg zuhany, mert szinte rögtön ezután újabb gólt kaptunk, amitől elég sok csapat összeesett volna... Mi azonban tovább hajtottunk és két nagyszerű gólnak köszönhetően végül 8-7-es győzelmet arattunk.


 Egy héttel később, szilveszter előtt egy nappal jött a következő nehéznek ígérkező derby, méghozzá a Kunszállás csapata ellen. Ez a csapat nem az, amellyel tavalyi évben az utolsó mérkőzésünket játszottuk, nagyon átalakultak, így nem is számítottak esélyesnek sem a bajnokságban, sem ellenünk.

Az esélyesség gyorsan ki is jött, hiszen 25 perc alatt gyakorlatilag el is döntöttük a mérkőzést, hiszen egy 6-ost hintettünk az ellenfelünk kapujába.

A második félidőben kicsit alább adtuk, de abban a periódusban sem kaptunk ki, hanem 4-4 lett, így nagyon simán 10-4-re hoztuk a már kötelezőnek vélt győzelmet.

Ezzel a győzelemmel tehát szépen búcsúztattuk a 2008-as évet.


Jöhetett tehát 2009! Rögtön egy rangadóval!!!

Hasonlatosan a Jakabszállás elleni mérkőzésünkhöz itt is két, pontveszteség nélkül álló csapat állt szemben egymással.

Ám mi sem gondoltuk, hogy ha ilyen mérkőzésre kerül sor, akkor pont az Alfával kell ezt játszanunk. Pedig így alakult, de hát mindig azt kell megverni aki az éppen aktuális ellenfél.

A mérkőzés előtt fellépett egy apró kis drukk a csapaton, ám ez gyorsan átment lelkesedésbe, sőt önfeledt focit játszottunk, aminek köszönhetően majdnem megismételtük a Kunszállás elleni mérkőzésünk első félidejét. Annyi volt a különbség, hogy a félidő lefújásának pillanatában egy 7 méterest kapott az Alfa, amit értékesítettek, így 6-0 helyett 6-1-gyel fordultunk.

A második játékrészben folytatódott a könnyed játszadozás, és bár kaptunk 3 gólt, mi helyette 6-ot rúgtunk, így az előző bajnoksághoz hasonlóan ismét simán vettük ezt az előzetesen nehezebbnek vélt akadályt.

 

 


ReklámCsere - reklámozza ingyen weboldalát!


ReklámCsere.hu - Reklámozza ingyen weboldalát!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

ProfilképUtolsó kép
Archívum

Naptár
<< Október / 2018 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 117821
Hónap: 1170
Nap: 70