Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


21.

2009.02.09

A kunszállási illetőségű Gagarin csapatával csaptunk össze, még a múlt héten szerdán.

Számukra valószínűleg az év meccse jött el, hiszen a fél falut elhívták szurkolni, akik lelkesen, olykor viszont elég durva beszólásokkal tették a dolgukat. Nekünk pedig a 21. mérkőzésünk lett volna zsinórban, amit megnyertünk volna a Jakabszállási bajnokság folyamán, így izgalmas mérkőzésre volt kilátás.

Izgalmasnak végül nem lett olyan izgalmas, mert sajnos számunkra nem úgy jöttek össze a dolgok, ahogy vártuk, illetve ahogyan eddig megszokható volt tőlünk.

Az egész mérkőzésen mintha valami átok ült volna a csapaton, mert gólt csak egyet sikerült rúgnunk az egyébként nem túl acélos kapussal rendelkező ellenfélnek, pedig még 7 méterest is rúghattunk.

Természetesen ez a balszerencse sorozat a védelemre is kihatott, kaptunk a létezhető összes elkerülhető gólból legalább egyet, kezdve a távoli lövésektől, az eladott labdákon át az öngólig.

Talán nem lett volna ilyen sima a vége a Gagarin szempontjából, ha nem kell egy sérült játékosunknak szinte végig a pályán lennie, akkor talán sikerülhetett volna győztesen elhagyni a pályát, de ezzel a fél ember hátránnyal, illetve az egész csapat formán kívüli játékával megpecsételődött a sorsunk.

Szerencsére nem éltük át tragikusan a dolgot, hiszen a tudat, hogy még mindig 4 ponttal vezetjük a bajnokságot sokat jelent.

 

Gagarin - MONO-POOL TEAM 6-1

Góllövőnk: Síber Mátyás

ReklámCsere - reklámozza ingyen weboldalát!


ReklámCsere.hu - Reklámozza ingyen weboldalát!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

ProfilképUtolsó kép
Archívum

Naptár
<< Október / 2018 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 118906
Hónap: 1004
Nap: 22