Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Újabb hét, újabb forduló, újabb mérkőzések

2008.09.09

A második hét is megkezdődött a Vasutas pályán rendezett kispályás bajnokságban. A hétfői mérkőzéseken 6 csapat lépett pályára.

A nyitómérkőzést a két, fiatalokból álló együttes a Kaptár, illetve a Panel Team vívta egymással.

Mivel mindkét csapat nagyarányú vereséggel kezdett az első mérkőzésén (a Panel Team 8-0-ra, míg a Kaptár7-0-ra kapott ki), így mindkét csapat számára fontos lett volna a jó eredmény elérése.

Ennek megfelelően támadólag lépett fel mindkét csapat, csak úgy lüktetett a játék, rengeteg volt a helyzet, viszont a csúszós pályának "hála" a hibák száma is rengeteg volt.

Aztán csak hozzászoktak a játékosok a talajhoz, sőt a Panel Team egyre szebb játékot mutatott be, sőt egy kicsit szerencsésen megszerzett labda után meg is szerezték a vezetést (1-0)

A Kaptár azonban nem adta fel, és ha azt írtam az előbb, hogy a Panel szerencsésen szerzett gólt, akkor az egyenlítő találatra sem mondhatok mást, ugyanis a kapufáról visszapattanó labda pont a kapust találta el, így a félidőben az állás 1-1.


A második félidőben az elsőhöz hasonlatos játék folyt, és várható volt, hogy aki gólt rúg az meg is fogja nyerni a mérkőzést. 
Esett is gól, méghozzá nem is akármilyen, hiszen egy kb. 12 méteres löket a jobb felső sarokban pihent meg. A gólt a Panel Team szerezte meg, amivel nemcsak a második gólt, hanem a győzelemmel járó 3 pontot is megszerezték.


A következő mérkőzésen a Jakabszállás csapata (akik előző mérkőzésükön magabiztos győzelmet arattak), valamint a végül 10. csapatként nevezett, így első mérkőzésüket játszó V-Block csapata játszott egymással.

Igazi esélyest nem lehetett hirdetni a mérkőzés előtt, ám egy picit - érzésünk szerint - a Jakabszállás csapatának állt a zászló.

Ennek megfelelően alakult is a mérkőzés eleje, hiszen nem sokkal a kezdés után, már vezetést is szerzett a "vendég" gárda. Ezt követően azonban olyan érzése volt az embernek, mintha a vezetés megszerzése után elkényelmesedett volna a Jakabszállás, aminek a következménye az lett, hogy a félidőben már hátrányban voltak.


A második félidőben mindent egy lapra feltéve támadott a hátrányban lévő zöld mezes együttes, de a csere nélkül maradó V-Block annyira szervezetten védekezett, illetve olyan remek kontrákat vezettek, hogy a végeredmény nem is lehetett volna más, mint az, hogy a találkozót a V-Block nyeri meg.

A számszaki végeredmény 6-3, mint anno a magyar-angolon '53-ban.


A nap utolsó mérkőzésén az Ördögök (akik 0-0-val kezdtek még múlthét pénteken), és az első mérkőzésén csúnya zakóba belebújó Tardy találkozójára került sor.

Az előzetes várakozások szerint a tiszaalpári csapat volt az esélyes, de nem szabad elfelejteni, hogy a januárban megrendezett Barátság Kupánkon éppen a Tardy ütötte el az Ördögöket az elődöntőbe jutástól.

Érdekes módon ez a mérkőzés sem a védekezésről szólt, külön öröm, hogy nyílt sisakos mérkőzéseket játszanak a csapatok.

A találkozó rémálomszerűen kezdődött az egyébként nagyon jó csapattal felálló Ördögök számára, mert a Tardy vezetést szerzett ellenük. Nem sokkal később azonban sikerült az egyenlítés, így minden kezdődhetett elölről. A félidő vége előtt azonban a Tardy ismét megszerezte a vezetést, így előnnyel fordulhattak a második játékrészre.


A második félidőben jött egy olyan rövidzárlat az Ördögök védelmében, ami el is döntötte a mérkőzést. Rövid időn belül 4 gólt szerezve már 6-1-is volt a mérkőzés állása a Tardynak.

A meccs végére ugyan elfáradtak, és kapkodtak, de a végeredmény mégis az ő javukra billent, és 6-4-re nyertek.

 

 

 

ReklámCsere - reklámozza ingyen weboldalát!


ReklámCsere.hu - Reklámozza ingyen weboldalát!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Pityu

(Erős Pista, 2008.09.10 13:45)

Táblázat lesz?

 

 

ProfilképUtolsó kép
Archívum

Naptár
<< Október / 2018 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 117821
Hónap: 1170
Nap: 70