Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sok dologban is első volt a Titánok - Ördögök mérkőzés

2008.09.08

Péntek este az első forduló negyedik találkozójára került sor. A mérkőzésen a Tiszaalpárt képviselő Ördögök, illetve a régóta edzőpartnereink közé tartozó Titánok csapata feszült egymásnak.

A mérkőzés esélyesének a "vendég" gárda, azaz az Ördögök számítottak, ám a kiszámíthatalanul játszó fiatal gárda - mostmár egy-két rutinosabb játékossal is kiegészítve - komoly falat lehet ebben a bajnokságban minden résztvevőnek.

És mi mindenben lett első ez a mérkőzés?

Hát nézzük...

Ezen a mérkőzésen történt az első komolyabb sérülés. Az eset főszereplője Hekkel Zsolt, az Ördögök csapatának tagja volt. Egy bedobást követően csukafejessel próbálta meg a labdát a kapuba juttatni, de sajnálatos módon a menteni igyekvő védő térdét fejelte meg, aminek következtében felszakadt a bőr a fején.

Ez a mérkőzés volt úgymond a legsportszerűtlenebb is, hiszen az első kiállítást is itt jegyezhettük fel. A kiállított játékos az alpári csapat kapusa, Burkus Attila volt, igaz őt is csak szövegelés miatt állította ki Patyi Zoltán játékvezető.

És hát a végeredmény szempontjából is unikum volt ez a meccs, mert amellett, hogy döntetlen lett, mégcsak gólt sem rúgtak a megjelent csapatok.

A végeredmény tehát 0-0, ami a gólok számát összevetve a kialakított helyzetek számával nem volt reális, ám az egyébként elég nyílt sisakos küzdelem vége mégis csak ez lett. A mérkőzés krónikájához tartozik még, hogy a találkozó utolsó percében a Titánok kapusa 7-méterest hárított.

 

 

ReklámCsere - reklámozza ingyen weboldalát!


ReklámCsere.hu - Reklámozza ingyen weboldalát!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

ProfilképUtolsó kép
Archívum

Naptár
<< November / 2018 >>

Statisztika

Online: 2
Összes: 118905
Hónap: 1003
Nap: 21