Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ismét egy nagy csata!

2008.09.11

A szerdai napon egy, a 6. fordulóból előrehozott mérkőzést játszottak le a résztvevő csapatok.

A Stressz csapata ugyebár az előző mérkőzésén magabiztos győzelmet aratott, a Devils viszont tőlünk kapott ki elég simán. Így a játéknap egyértelmű esélyese a Stressz volt.

Erről a mérkőzésről sem lehet azt mondani, hogy puhatolózó játékkal kezdődött volna, a Stressz csapatára egyébként sem jellemző ez, míg a Devils szeretett volna javítani, ami természetes is.

Ennek megfelelően a kapuk felváltva forogtak veszélyben, de a félidő első felében egyik csapat sem talált a másik kapujába.

A játékrész második felére azonban két egyéni villanásból gyorsan két gólos vezetést szerzett a ...Stressz csapata. A két góllövő Táborosi Levente, és Sinkó Lajos voltak.


A második 25 percben a Devils mindent megtett az egyenlítés érdekében, óriási helyzeteik voltak, de a Stressz kapusa "stresszelte" őket, mindent kivédett. Azaz csak majdnem mindent...

A vége előtt pár perccel egy nagyon jól eltalált lövést már nem tudott hárítani. A Devils szépítő gólját Vincze Ferenc szerezte, amivel a végére ő is "stresszelni" tudta az ellenfelet, de mivel újabb gólt már nem tudott sem ő, sem csapata szerezni, így a végeredmény 2-1 lett a Stressznek.

 

ReklámCsere - reklámozza ingyen weboldalát!


ReklámCsere.hu - Reklámozza ingyen weboldalát!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

ProfilképUtolsó kép
Archívum

Naptár
<< November / 2018 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 118903
Hónap: 1002
Nap: 20