Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az 5-ik játéknap 3 mérkőzéséről

2008.10.06

A három mérkőzés közül 1 az előző fordulóból elhalasztott Panel Team - Titánok mérkőzés volt, így ezzel a mérkőzéssel kezdem az összefoglalók sorát.


A találkozó esélyese - az immáron második helyen tanyázó - Titánok csapata volt. Ugyan a Panel az elmúlt időszakban egyre jobb teljesítményt nyújt - az előző mérkőzésükön nagyszerű győzelmet arattak -, de egy ilyen mérkőzésre még nem igazán vannak felkészülve. Az más kérdés, ha a helyzeteiket belövik, akkor még nyerhettek is volna, de nem így történt, így 4-2-es vereséget szenvedtek.

Panel Team - Titánok 2-4

góllövők: Kővágó (2) illetve Varga Róbert (2), Suciu Viorel, Seres János

3 perces kiállítás: Varga Róbert


Az elmaradt mérkőzés után jöjjön a Titánok Tardy elleni mérkőzése.

Mivel a Titánok már a második mérkőzésüket játszották sorozatban, így fáradtabbak voltak, nem pörögtek annyira, mint ellenfelük, a Tardy.

Ennek ellenére egy gyors góllal vezetést szereztek, ami kitartott a mérkőzés végéig, így ha nem is megérdemelten, de győzelmet arattak.

Titánok - Tardy 1-0

góllövő: Seres János

3 perces kiállítás: Varga Róbert


A nap utolsó mérkőzése pedig a miénk volt, ahol is a Stressz-szel csaptunk össze.

A táblázat és a korábbi mérkőzéseink alapján ez is "rangadónak" számított, de azért nem ijedtünk meg ellenfelünktől, akiket az utóbbi időben minden alkalommal megverünk (utolsó pontvesztésünk ellenük 2006 novemberében volt.)

Nem is volt ez másképpen most sem, már a félidőben 2-0-ra vezettünk, és nem azért, mert kevés helyzetünk lett volna, hanem a Stressz kapusa szenzációsan védett, főleg a második játékrészben, ahol bár rúgtunk még 3 gólt, de lőhettünk volna akár 13-at is, ha jobban koncentrálunk.

Stressz - Mono-Pool Team 0-5

góllövők: Döme (2), Fodor Feri (2), Bíró "Jimmy"

 

 

ReklámCsere - reklámozza ingyen weboldalát!


ReklámCsere.hu - Reklámozza ingyen weboldalát!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

ProfilképUtolsó kép
Archívum

Naptár
<< Október / 2018 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 117822
Hónap: 1171
Nap: 63