Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A bajnokság nyitánya

2008.09.01

Hosszú várakozás után szeptember elsejével végre hivatalosan is útnak indult az új Kiskunfélegyházi kispályás bajnokság, ezzel együtt a szezon is, amivel 3 nappal hamarabb kezdtünk, mint a "rivális" bajnokság.

A kezdeti nehézségek után végülis csak sikerült az előzetesen célként kitűzött 10 csapatot összehozni.

Ezen csapatok a következők:

Jakabszállás
Tardy
Devils
Ördögök
Panel Team
V-Block
Kaptár
Stressz
Titánok
Mono-Pool Team

Az első fordulóban a különböző kérések folytán csak 5 csapat vett részt, így csapatunk egyből a második fordulót is lejátszotta, de erről majd később.

Tehát pontban 16:30-kor útjára indult a labda a nyitóoldalon is látható Panel Team - Mono-Pool Team mérkőzésen, ahol a mérkőzés esélyesének természetesen csapatunk számított, viszont két eddig lejátszott meccsünkből mindkétszer 1 góllal tudtuk csak aktuális ellenfelünket legyőzni.

A mérkőzést a fiatalok kezdték el, és két lövéssel "veszélyeztettek" is, de gólt nem szereztek. Ellenben velünk, hiszen mi Rostás Bálintnak hála kétszer is a kapuba jutattuk a labdát, igaz mindkétszer igen szerencsés körülmények között.

A félidei 5 gólos előnyhöz pedig még Kanyó Jani (jobb felső sarok), Szakállas Gabi(bal felső sarok) és Döme(szintén jobb felső sarok) szerzett még gólt.
A második félidőben egy picit visszafogottabban játszottunk, így "csak" három gólt szereztünk, de ez is elég volt ahhoz, hogy simán nyerjük a találkozót. A három gólunkat két játékosunk szerezte. Kettőt lőtt Döme (mind a kettőt kötényben a kapunsnak), majd Szaki szerzett egy közel hasonló gólt, mint amilyet az első félidőben lőtt.


A következő mérkőzés a Tardy és a Jakabszállás csapatai között zajlott. Itt a jakabi csapat számított esélyesebbnek, viszont a téli teremtornánkon a Tardy csapata megmutatta, hogy mire is képes, így nem volt előre lefutott a találkozó.

Az más kérdés, hogy a végeredmény (7-0 a Jakabszállásnak) nem ezt mutatja, viszont ismét megmutatkozott a foci örök szabálya, hogy a sok kihagyott helyzet megbosszulja önmagát, és ezt a Tardy a saját bőrén tapasztalta. Mindenki azt hitte -köztük mi magunk is-, hogy ennyi kapufát nem lehet egy meccsen rúgni. De aztán...

A teljesség kedvéért álljon itt a győztes csapat góllövőinek névsora:

Ónodi Lajos(2), Ártok István (2), Káldi Zsolt, Mellár Zsolt, Vígh János


És jöjjön végül a nap 3. mérkőzése, ahol ismét mi játszottunk, a második fordulóról előre hozott mérkőzésen, a Devils csapata ellen.

A mérkőzés elég jó iramban kezdődött, nem igazán látszódott a fáradtság a már egy mérkőzést játszott csapatunkon, sorra alakítottuk ki a helyzeteket, de valamiért nem sikerült a kapuba találni. Ebben élen járt a csapatból Szaki, aki a mérkőzés végéig lőtt körülbelül 5 kapufát

A rengeteg lövésből aztán csak kapuban kötött ki egy, bár ez is elég szerencsés találat volt, lévén hogy a labda az egyébként jól védő Devils kapus hátáról pattant a kapuba. A találat szerzője Fodor Ferike volt.

A második félidőben tovább taroltunk, bár kevesebb helyzetünk volt, mint az első játékrészben, viszont 3 gólt is szereztünk. Ebből 2-őt ismét Döme szerzett, hasonlóan az első fordulós mérkőzésünkön, de előtte még Tóth Sanyi is szerzett egy gólt, így 4-0 lett a mérkőzés végeredménye.


Összeségében tehát elmondható, hogy a kezdeti nehézségek után sikerült megindítani a bajnokságot, amivel egy új korszak veszi kezdetét a város kispályás labdarúgásáról kialakított nézeteket tekintve. Szerencsére elmondható, hogy bár kemény összecsapások is voltak a mérkőzéseken, alattomosság, szándékosság és legfőképp szöveg nem volt a mérkőzéseken, ami külön örömmel töltött el mindenkit, valamint nem volt egyetlen kiállítás sem.

Ha a héten minden jól megy, akkor a pályához elkészül a villanyvilágítás, és akkor amellett, hogy exkluzív lesz, óriási fórba kerülünk a mérkőzések minnél későbbi kezdésében, ami a tél felé haladva bizonyos helyeken már problémát szokott okozni.


Megjegyzés:

A következő mérkőzés minden egyes esetben látható lesz a nyitóoldalon, ha egy nap több mérkőzés is van, akkor csak az első kezdési időpontja lesz megadva, de jelezve lesz, ha több mérkőzés lesz az adott napon.

 

 

ReklámCsere - reklámozza ingyen weboldalát!


ReklámCsere.hu - Reklámozza ingyen weboldalát!

 

A mappában található képek előnézete 1. forduló képei

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

azért

(Lac, 2008.09.03 14:30)

Pedig azt hittem Dömécske, hogy az Ördögöket fogod beírni. Olyan jó poén lett volna. Szerintem.:) De azért így van. Haj...rá. Főleg Jimmyre:)

!!!!!!!!!!!

(Döme, 2008.09.03 14:14)

Hajrá MONO-POOL TEAM!!!!!!!!!!

 

 

ProfilképUtolsó kép
Archívum

Naptár
<< November / 2018 >>

Statisztika

Online: 2
Összes: 118906
Hónap: 1004
Nap: 22