Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


7 gól esett a Jakabszállás - Devilsen

2008.09.26

A szerdai nagypályás kupaforduló után újabb mérkőzésre került sor csütörtökön a Vasutas sporttelepén.

A két mérkőző fél a Jakabszállás, valamint a Devils csapatai voltak. A bajnokság előtt még a Jakabszállást mondtuk volna esélyesebbnek, de az utóbbi időkben mutatott játékuk alapján nem volt annyira biztos a találkozó kimenetele.

Ráadásul a Devils a nyitó - és amásodik fordulóban elszenvedett vereség után a harmadikban már nyerni tudott, így egy esetleges győzelemmel pont a Jakabszállást előzte volna meg.
Nagy csatára volt tehát kilátás.


A mérkőzésen aztán kiderült, hogy hiába áll jobb képességű játékosokból a Jakabszállás csapata, hiába játszik tetszetősebb játékot, a Devils lelkesebbnek tűnt és rövid idő alatt két gólt is szereztek (a második elég szerencsés volt, de bement).

Aztán varázsütésre megtáltosodott a Jakabszállás, és sorra alakították ki a helyzeteket, amiből aztán sikerült is egyszer a hálóba találniuk, így a félidő 2-1-es Devils előnnyel zárult.


A második játékrészben öldöklő csata folyt a pályán, mindkét csapat előtt rengeteg helyzet adódott, ehhez képest a négy rúgott gól kevésnek is mondható a 25 perc alatt.

A második félidőben a négy gól igazságosan esett meg a csapatok között (2 itt és 2 ott), így maradt a Devils egy gólos előnye, és nyertek 4-3-ra.


Jakabszállás - Devils 3-4

góllövők:

Jakabszállás: Átrok István (2), Gulyás István

Devils: Szegedi Tibor (2), Nagy Tamás, Vincze Ferenc

 

 

ReklámCsere - reklámozza ingyen weboldalát!


ReklámCsere.hu - Reklámozza ingyen weboldalát!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

ProfilképUtolsó kép
Archívum

Naptár
<< Október / 2018 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 117822
Hónap: 1170
Nap: 63