Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gátéron voltunk

2008.07.13

A hétvégén ezúttal Gátéron szerepelt csapatunk, de sajnos nem olyan sikeresen, mint az elmúlt két hétben ezt megszoktuk. Az okokról elég talán annyit említeni, hogy már késve érkeztünk első mérkőzésünkre is, illetve két új játékost kellett, hogy hívjunk, azaz az összeszokottság hiánya is ellenünk játszott.

Az első mérkőzésünket az alaposan megerősödött Titánok csapatával játszottuk. Normál esetben ez a mérkőzés nem okozhatott volna gondot csapatunknak, sőt talán még így sem, de nem igazán sikerült túl tennünk magunkat a fenti problémánkon, így a vége 2-0-ás vereség lett.

A második mérkőzésünket a csoport egyik favoritja ellen játszottuk, a Pálmonostora nagy csapatával. Ezen a mérkőzésen már nem voltunk annyira "megilletődve", viszont ismét hátrányba kerültünk, igaz most a mérkőzés elején, így volt lehetőség a fordításra.
Ennek tudatában támadólag léptünk fel, és Szakállas Gabi kicsit szerencsés, de szép gólt szerzett, ezzel egalizálta az állást.

Ám nem sikerült újabb gólt szereznünk, amivel valószínűleg megnyertük volna a mérkőzést, sőt ellenfelünk lőtt egy, az első góljukhoz nagyon hasonló gólt, így a félidőben 2-1 volt az állás nem ide.

A második félidőt szinte végig támadtuk, de csak egy "szabálytalan" gólra futotta erőnkből, így két mérkőzésből két vereség volt a mérlegünk.
Ez azt jelentette, hogy akkor juthatunk csak tovább, ha az utolsó mérkőzésünket megnyerjük, és a többi eredmény is úgy alakul, hogy még 3 ponttal tovább tudunk jutni.

Valljuk meg ez utóbbira azért nagyon kicsi volt a sansz, és nem is jött össze, de azért az utolsó mérkőzésünket a csoport leggyengébb csapata ellen azért hoztuk, igaz csak 1-0 lett a végeredmény.

A gólt Fodor Feri passzából Szakállas Gábor szerezte.

Összeségében azt tudnám elmondani erről a tornáról, amit már az elején leírtam, tehát kicsit szerencsétlenül jöttek össze a dolgok, és nem is volt a csapatnak annyira kedve játszani.

Több mondandóm nincs is erről a tornáról, remélem a legközelebbi tornánkon (július 26-a) már eredményesebbek leszünk, és többet tudok írni.

ReklámCsere - reklámozza ingyen weboldalát!


ReklámCsere.hu - Reklámozza ingyen weboldalát!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

ProfilképUtolsó kép
Archívum

Naptár
<< Október / 2018 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 117821
Hónap: 1170
Nap: 70